Tečaj nemščine

Če bi se radi naučili nemščino, pojdite na tečaj nemščine v Karnion, kjer boste za ugodno ceno dobili res veliko dragocenega znanja.

Nemščina je za marsikoga nespeven ali trd jezik. Ampak to velja samo do takrat dokler se ga ne začnemo učiti na pravilni način in ne zgolj skozi sklanjatve, spregatve. Kasneje jezik postane zelo zanimiv še posebej pa je zelo uporaben v poslovnem svetu tako za Slovence kot tudi za druge prebivalce. Z dobrim znanjem tujega jezika nemščine boste lažje in pa tudi hitreje dobili delovno mesto. Priporočena je metoda učenja “superlearning”, kajti boste že po nekaj urah učenja nemškega jezika spregovorili prve besede.

tečaj nemščine

Tečaj nemščine poteka kar intenzivno, in je ponavadi 4 do 8 ur dnevno. Zaželjeno je, da je približno 40 ur tečaja končanega v 14 dneh ali 21 dneh, ker takrat dosežete največji efekt pri govorjenju nemščine.

Pred tečajem nemščine vas bojo brezplačno testirali na področju jezika od lestvice A1 do C2, tako kot so evropski kriteriji za znanje tujih jezikov. Preverili vas bojo na pisanju, razumevanju, branju ter govorjenju. Tako bojo odločili stopnjo ter pripravili pravi tečaj nemščine za vas.

V preteklosti se je pripravljalo veliko udeležencev na izpit za šolske potrebe ali kakšne druge. Pripravijo program katerega potrebujete, da naredite izpit naprimer za: maturo, izpite nemščine na slovenskih univerzah, mednarodne izpite…

Tečaj nemščine omogoča individualni pouk, to pa pomeni da se boste učili tiste teme, ki vas zanimajo in tiste teme ki boste potrebovali.

Tečaj nemščine ponuja specializirane vsebine kot so: Nemščina za obrtnike, nemščina za zdravstveno osebje, coaching, in program osebnostne rasti v nemškem jeziku.

Poleg tečaja nemščine pa tudi obstaja individualizirano e-učenje. Po končanem tečaju vas bo osebni učitelj ali učiteljica spremljal po računalniku. Tako vam bojo pomagali pri komunikacijami z vašimi poslovnimi partnerji.

Veliko slovenskih slovenskih delavcev se odloči za delo v tujini, to pa je ponavadi delo v Nemčiji, zato je tudi nemščina tako zelo pomembna.