Črtalič peskanje združuje znanje in strast do obdelave površin

V podjetju Blast Tehnik (Črtalič peskanje) že vrsto let svojim strankam ponujajo različne storitve obdelave različnih površin v industrijske namene. Ukvarjajo se s serijsko in ‘po meri’ izdelavo najzahtevnejših peskalnih strojev, ki najdejo svoje mesto v najzahtevnejših podjetjih in industrijskih obratih. Poleg tega pa ponujajo pester nabor vrhunskih storitev, kot so peskanje, mikrokovanje, metalizacija, prašno barvanje, čiščenje s suhim ledom in laserska obdelava površin. Na tak način kakovostno obdelajo serijske in neserijske kose ter jih tako pripravijo na nadaljnjo obdelavo in uporabo. 

Za storitve, ki jih ponuja Črtalič peskanje se odločajo najbolj zahtevna podjetja, ki pri svojem delu stavijo na vrhunsko kvaliteto in popolno izdelavo končnih izdelkov. Ste med njimi tudi vi? Potem se odločite za Blast Tehnik.

črtalič peskanje

Tradicija in najsodobnejša tehnologija, združeni v enem podjetju

Podjetje Blast Tehnik se lahko pohvali z več kot 40 leti delovnih izkušenj. Ves čas svojega delovanja se maksimalno potrudijo za čisto vsako stranko in ji tako olajšajo in učinkovito izboljšajo industrijsko proizvodnjo. Njihova profesionalnost je tako že del tradicionalnega pristopa k naročnikom, ki se lahko na njih vedno popolnoma zanesejo. Pri delu jih vodi strokovnost in odzivnost, na račun lastne proizvodnje in razvoja pa zagotavljajo izvrstno uporabniško izkušnjo.

Zakaj se odločiti za Črtalič peskanje?

Zanesljivost, kakovost in odzivnost so lastnosti, ki jih mora imeti vsako uspešno podjetje. Blast Thenik pa poleg teh združuje tudi naslednje značilnosti, ki vodijo k odličnosti: