Plin na dom olajša dostop do jeklenke

Plinske jeklenke zagotavljajo vir zemeljskega plina za hitro in enostavno kuhanje. Da bi olajšali dostop do polnih plinskih jeklenk, podjetja zagotavljajo naročilo plina na dom. Plin na dom je enostavna rešitev zlasti za starejše uporabnike, ki nimajo lastnega prevoza, vse pogosteje pa se za naročilo odločajo tudi mlajši uporabniki, ki plin na dom naročijo, kar preko spleta.

Zakaj izbrati plin na dom?

Zlasti v času razglašene epidemije se je spletno in telefonsko naročanje z omejenimi stiki močno povečalo. In del tega omejevanja stikov znotraj družbe je ostal še naprej. Plinske jeklenke, ki jih dostavljavci pripeljejo vse do vaših vrat predstavljajo pomembno točko v dostopnosti plina prav vsem uporabnikom – tudi starejšim in od mestnih središč oddaljenim osebam.

 Spletno in telefonsko naročanje omogočata enostavno naročilo plinske jeklenke, pri čemer vam ni potrebno narediti prav nič. No, razen plačati seveda. Naročilo lahko izvedete katerikoli dan v tednu, pomembna ni niti ura. Najbolj praktično pa je, da vam ni potrebno sesti v avtomobil in se peljati do prodajnega mesta, kjer lahko dobite plinsko jeklenko izbranega proizvajalca.

 

plin na dom

 

Čeprav mnogi v tem trenutku teh prednosti ne prepoznavajo, pa jih zagotovo prepoznavajo tisti, ki živijo na odročnih krajih, kjer za dostop do prve bencinske črpalke potrebujejo pol ure, do večjega mestnega središča pa potujejo še dlje. Plin na dom je prava pomoč za vse uporabnike, najboljše pa je, ker lahko plačilo opravite neposredno ob prejemu plinske jeklenke – finančnih pasti torej ni.

Katero plinsko jeklenko izbrati?

Izbira je odvisna od vaših potreb – za povprečno domačo kuhinjsko uporabo se običajno uporablja plinska jeklenka, ki vsebuje 10 kg plina. Večje plinske jeklenke so običajno povezane z večjimi kuhinjski obrati oziroma kuhinjsko proizvodnjo, lahko pa tudi za druge namene kot so segrevanje prostorov, tople vode in podobno.

Kako izgleda dostava?

Plin na dom omogoča enostaven prevzem plinske jeklenke, ki jo na vaš dom pripelje dostavljavec. Ob prevzemu poravnate finančne obveznosti in nato prevzamete polno plinsko jeklenko, dostavljavcu pa predate svojo prazno jeklenko. Naslednjič jeklenko ponovno naročite in krog se zavrti.