Čebelji strup in več o čebelah

Za kaj dejansko uporabljamo čebelji strup? Uporabljamo ga za ozdravljanje mnogih bolezni težav.Kako je to možno? Njihov strup v sebi vsebuje neko kislino s katero se zdravi bolezni in tako dalje. Čebelji strup je ravno tako dober za rakova obolenja. Morda se nekateri bojite čebel zaradi tega, ker pičijo ampak čebela piči samo takrat ko se počuti ogroženo. Ko te čebela piči ponavadi umre ampak če se njeno želo v tem primeru bi preživela. Čebele so miroljubna bitja brez njih nebi moral svet živeti ker bi vse propadlo, ker čebele razmnožujejo rastline. 

Čebelji strup je ena izmed bolj pomembnih stvari, ki jih lahko dobimo v Sloveniji, da ozdravimo raka. Če mislite da je čebelji strup močen bi potem vas zagotovo še ni pičil Seršen ali pa kakšen bolj močan insekt. V Sloveniji ker še ni tako močna medicina še ne pridobivamo čebeljega strupa tako kot v Ameriki in v drugih državah.

čebelji strup

Če vas je strah čebel vam predlagam, da se poskušate navadit na njih tudi če vas pičijo ne smete jim zamerit ker one se samo branijo. Čebelji strup je za nekatere močna bolečina, če vas piči predlagam, da si pik ohladite in nato na piku držite čebulo namreč čebula vpije ves strup, ki ga je čebela vbrizgala v vas. Če pa vas začne čebela napadati se prepognite in počakajte, da bo čebela odšla nikar ne mahati z rokami ker boste čebelo samo še bolj razjezili. Čebele tudi raznašajo cvetni prah in tako obrodijo nova semena na drugi roži tako potem nastane tudi nova rastlina. Čebele tudi oprašujejo drevesa na katerih so so sadja kot na primer (jabolka, hruške, in podobno) ko jih oprašijo se drevo začne razvijat in obrodi nove sadove s katerih nato tudi zraste sadje. Sadje rabi kar nekaj časa da zraste in, da ga potem lahko oberemo.