Dvižna garažna vrata Panela

Ste se naveličali starih, neuporabnih in grdih garažnih vrat? Potem so dvižna garažna vrata Panela prava izbira za vas in vaš dom. Panela vam ponuja odlična dvižna garažna vrata nemške kakovosti sedaj po ugodnih cenah. Zakaj bi naroke odpirali garažna vrata če jih lahko kar iz avtomobila in to sede samo s pritiskom na gumb.

Dvižna garažna vrata Panela odlikuje odlična nemška kakovost, ki bo zadovoljila še tako zahtevnega naročnika. Vrata so narejena iz kakovostnih materialov zato se ne bodo pokvarila. S pritiskom na gumb daljinca se sproži senzor v motorču namontiran na stropu garaže. Ta nemudoma začne dvigati oz. spuščati dvižna garažna vrata. Vrata se odpirajo tiho in gladko za kar poskrbi kvalitetna vgradnja, kakovostna izdela in kakovostni materiali. Dvižna garažna vrata se ne prepuščajo vode zato se ni treba bati, da boste imeli poplavo v vaši garaži ob vsakem dežju. Vrata so tudi pritivlomno zaščitena. Kaj pa če zmanjka elektrike? Ni problema na vrata se lahko vgradi ključavnica in vrata odprete ročno.

 

dvižna garažna vrata

Dvižna garažna vrata Panela morajo prestati niz kakovostnih testov, da bi kar najbolje zadovoljili naše kupce. Dvižna garažna vrata so modernega izgleda in jih lahko naročimo v različnih barvah in vzorcih. Vrata so tudi varna namreč imajo elektronski senzor, ki ob zapiranju zazna če je kar koli pod vrati v napoto. V primeru da zazna se vrata ustavijo in do konca odprejo nazaj. Dvižna garažna vrata so zelo praktična tudi pozimi. Velikokrat je bilo pred odprtjem garažnih vrat najprej odmetati sneg, da smo jih sploh odprli. Z dvižnimi garažnimi vrati to ni potrebno saj se vrata preprosto samo dvignejo.

Ob nakupu dvižnih garažnih vrat Panela dobite 10 letno garancijo na lamele in 5 letno garancijo na motorček. Podjetje Panela lahko kontaktirate preko telefonske številke 041 691 540, preko elektronske pošte panela@panela.si ali pa preko spletnega obrazca na njihovi spletni strani. Panela garažna vrata po meri vaše hiše.