Prenosni umivalniki, ki vam olajšajo frizersko delo na terenu

Za vsakega frizerja in frizerski salon so potrebni prenosni umivalniki. Poglejte si ponudbo na https://www.frizerskaoprema.si/c/ceriotti-prenosni-umivalniki/. Poleg primarne funkcije, torej pranje las pa je to tudi kos, ki spada v vsak frizerski salon, saj da salonu pravi profesionalni izgled. Vendar pa je kot že ime pove prenosni, zato ga lahko premikate po prostoru kako vam je najljubše in vam zato ni potrebno namestiti statičnega umivalnika. Seveda pa je glavna stvar tudi to, da gredo prenosni umivalniki z vami lahko tudi na teren. Tako boste vedno pripravljeni za nove izzive. Omogoča vam brezskrbno umivanje las na terenu.

 prenosni umivalniki

Podjetje Frizerska oprema vam nudi različne prenosne umivalnike poleg tega pa še vse kar potrebujete, da bo vaš frizerski salon zasijal. Prenosni umivalniki, ki jih najdete v njihovi spletni trgovini so atraktivnega videza, spodnji del, torej stojalo je narejeno iz trpežne kovine, umivalnik pa je plastičen. Stojalo je postavljeno na kolesca, kar omogoča zelo enostavno premikanje. V kolikor pa vam postavitev na koleščkih ni všeč pa obstajajo prenosni umivalniki tudi z možnostjo stojala postavljenega na plastične noge. Spletna trgovina, ki že z imenom – frizerska oprema pove kaj je njihova primarna panoga, vam nudi vse kar potrebujete za nemoteno delovanje vašega frizerskega salona.

V spletni trgovini boste našli različne škarje, ki so glavni frizerski element, pa seveda krtače, saj dobra profesionalna krtača olajša delo, omogoča dober oprijem za oblikovane las. Noben frizer ne more delati brez glavnika. Seveda vam spletna trgovina ponuja tudi različne glavnike, ki se med sabo razlikujejo po trdoti in fleksibilnosti. Ne pozabimo pa še na električne naprave, strižnike, haube, sušilce za lase in še kaj. Najdete pa tudi pohištvo med katere sodijo tudi prenosni umivalniki in pa sterilizacijski program, izbirate lahko med sterilizatorji na vroči zrak, UV sterilizatorji in ultrazvočnimi sterilizatorji. Vse, kar potrebujete za vaš salon, je na spletni strani na enem mestu in dobite kar na vašo lokacijo.