Markize; zaščitite in polepšajte svoj dom

Markize (https://www.kosec-trade.si/sencila/tende-markize/) so odličen način za zaščito vašega balkona, terase ali vrta. Tako boste lahko brezskrbno posedali na prostem, ne da bi vas pri tem motilo sonce ali drugi vremenski vplivi. Poleg zaščitne funkcije, pa so markize odlična ideja za estetsko popestritov vašega doma. Pri podjetju Kosec tim vam zagotavljajo vrhunsko izdelavo tega odličnega senčila, s katerim boste nadvse zadovoljni.

Izbirate lahko med različnimi barvami in vzorci svetovno priznanega proizvajalca Sattler. Na voljo so vam tudi različna barva ohišja – klasična (bela, bež, srebrna, antracit) ali pa se odločite za katerokoli barvo po RAL lestvici. Prav vsaka markiza je narejena iz nadvse kvalitetnih materialov, ki so zelo obstojni in odporni na različne vremenske vplive. Pri izdelavi namreč uporabljajo specialna akrilna platna z UV zaščito, samočistilne poliester tkanine in posebno PVC Soltis tkanino, ki zagotavlja boljši pretok svetlobe.

markize

Prednosti markiz

Markiza je v bistvu tenda s pregibnim ostrešjem. Zahvaljujoč njihovi lomljeni obliki, so odlična rešitev kadar imamo prostorsko omejitev in klasična tenda ne bi mogla zadostno zasenčiti prostora. S pomočjo tega izvrstnega senčila pa se bistveno pridobi na višini prostora, saj za enak efekt ne potrebnega strmega naklona ostrešja. Tovrstna senčila lahko zato srečate praktično povsod – pokrivajo terase, balkone, celo manjše in večje vrtove. Uporabne so tudi za pokritje prostora pred hišo, ki je namenjen parkiranju avtomobila. Na ta način odlično nadomestite celo garažni prostor. Pred izbiro ustrezne markize je zato potrebno vedeti, kateremu prostoru bo senčilo namenjeno.

Pri podjetju Kosec boste srečali bogato ponudbo teh prvovrstnih senčil in prepričani ste lahko, da boste zagotovo našli tisto najbolj idealno za vaš dom. Pred samo izbiro pa je potrebno vedeti, kakšne dimenzije vam ustrezajo, da boste vaš prostor lahko zares dobro zaščitili pred škodljivimi UV sončnimi žarki. Tako bo vaše bivanje na prostem karseda udobno in prijetno. Če pa želite s senčilom doseči tudi zakritje pred neželenimi pogledi mimoidočih, bo ravno pravilna izbira senčila izpolnila tudi ta pričakovanja.

Izdelavo in montažo izbrane markize prepustite le najboljšim. Tako boste prejeli vrhunski izdelek, ki vam bo dobro služil zares dolgo časa. Za svoj dom zahtevajte samo najboljše in ničesar ne prepuščajte naključju – ker si zaslužite le najboljše.