Klimatske naprave za vsakogar

Potrebujete klimo za vroče poletne dni? Enostavna izbira klimatske naprave, pri podjetju Ream.

Ker se iz dneva v dan vse bolj spreminja podnebje in so poletni dnevi vse bolj vroči in neznosni si omislite klimatske naprave, katere si lahko pridobite pri pooblaščenem zastopniku in distributerju za Slovenijo Ream. Začetki podjetja segajo v leto 1993, kar pomeni, da imajo izkušnje in zaupanje saj so uradni uvoznik hladilnih sistemov med katere spadajo tudi klimatske naprave.

klimatske naprave

Ponujajo namreč dva različna proizvajalca klimatskih naprav. To sta Mitshubishi Electric in Gree. Klimatske naprave Mitzshubishi ponujajo sobne in profesionalne klimatske naprave ter VRF sisteme. Sobne  so namenjene hlajenju enega prostora to pomeni kjer je nameščena tam hladi ali greje.

Mitshubishi ponuja različne modele klimatskih naprav, in sicer MSZ-FH – Deluxe, MSZ-EF – Design, MSZ-SF – Standard, MSZ-GF – Standard in MSZ-HJ – Classic. Medtem ko so profesionalne klimatske naprave lahko notranje ali zunanje. Notranje so stenske, kasetne, kanalske in podstropne, delujejo na podoben način razlika je samo kje je nameščena. Zunanjke klimatske naprave so namenjene hlajenju cele stavbe in so nameščene zunaj. Poleg tega Mitshubishi ponuja tudi VRF sisteme, ki so namenjeni podobno kot profesionalne klimatske naprave, samo da so narejene elegantnejše in lepše in pa tudi delovanje je tišje. Ponuja stenske, kasetne, kanalske, podstropne, parapetne in hladilne omare.

Klimatske naprave proizvajalca Gree so samo sobne in sicer jih ločijo na tri modele:  U-Crown, Hansol in Lomo.

Podjetje Ream lahko obiščete osebno na naslovu Špruha 19, 1236 Trzin, kjer vam bodo z 20 letnimi izkušnjami brezplačno svetovali. Za vas bo tudi pripravljen brezplačen ogled klimatskie naprave, za lažjo odločitev. Pred tem jih lahko tudi pokličete na brezplačno številko 080 98 98, kjer vam bo pomagala vedno pripravljena svetovalna služba. poleg tega jim lahko pišete na e-pošto info@ream.si. Poleg tega vam tudi zagotavljajo dolgoletno garancijo.