Poskrbite za kakovostno izvedbo strojnih inštalacij – izberite Proen

Proen d.o.o. je podjetje, ki se že mnogo let ukvarja z energetiko nepremičnin. Med naše storitve tako spadajo vsa dela, ki dolgoročno prispevajo k optimizaciji porabe energije v večstanovanjskih ter poslovnih zgradbah. Izvajamo strojne in elektro inštalacije, ki poskrbijo za odlično ter varčno delovanje vašega ogrevalnega ter vodovodnega sistema, sistema razsvetljave in sistema za merjenje porabe različnih energentov. Poleg same izvedbe del pa vam nudimo še veliko več – poskrbimo za celostne rešitve vaših energetskih sistemov. Z našim strokovnim znanjem vam svetujemo ter izdelamo natančen akcijski načrt izvedbe, seveda pa ne gre brez medsebojnega sodelovanja obeh strani. Le tako lahko zagotovimo najboljše in kakovostne rešitve vsakega sistema. Naše delovanje žene želja po dvigu kvalitete bivanja naših strank, z zagotavljanjem ekološkega in energetsko varčnega doma. S tovrstnimi ukrepi zmanjšujemo stroške energijske porabe ter pripomoremo k varovanju okolja.

V sklopu rešitev sistemov ogrevanja podjetje Proen izvaja hidravlično uravnoteženje sistema, ki z vgradnjo termostatskih ventilov omogoča optimalno delovanje vseh radiatorjev v stavbi (ne glede na njihovo oddaljenost od kotlovnice). Odločite se lahko tudi za rekonstrukcijo kotlovnice ali pa vgradnjo energijsko varčne toplotne črpalke.

proen

Čeprav statistično predstavlja strošek ogrevanja največji delež vseh izdatkov, in se zato večina lastnikov odloča prav za obnovo le-tega, pa je dobro poskrbeti tudi za kakovostno vodovodno napeljavo ter varčne in varne sisteme razsvetljave. V podjetju Proen bomo poskrbeli, da stroški razsvetljave ne bodo več ogromni, hkrati pa bomo s pomočjo LED tehnologije zagotovili dolgo življenjsko dobo svetil, enostavno vzdrževanje ter predvsem odlično kakovost razsvetljave.

V podjetju Proen torej poskrbimo za celostno energetsko obnovo vašega objekta – na ugoden in strokoven način. Ker pa investicija v tovrstno obnovo vseeno ne predstavlja majhnega zalogaja, vam bomo v našem podjetju z veseljem priskočili na pomoč tudi pri pridobivanju subvencij Eko Sklada. Le-te so namreč namenjene prenovi oz. izolaciji fasade, strehe ali stropa ter ostalim prenovam, ki bodo prispevale k optimizaciji sistema ogrevanja.