Servis iPhonov je zelo koristna zadeva

Servis iphonov je kvalitetna ponudba poprave mobilnih telefonov podjetja Apple. Kaj v bistvu servisirajo? Sprva ponujajo popolno zamenjavo LCD zaslonov oziroma stekla na zaslonih mobilnih telefonov iPhone. Ne glede na različico, lahko je iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7 in tako dalje. Servis iphonov pokriva tudi popolna poprava in zamenja drugih okvarjenih ali poškodovanih delov na Apple telefonih. Popravila so cenovno ugodna, strokovno izvršena in so zelo hitra.

Pooblaščen servis iPhonov ima več kot 10 let praktičnih izkušenj s popravili Apple telefonov. Včasih, ko smo nepazljivi, nam lahko telefon pade na tla. Pogosto na samem telefonu ni vidne škode, videti je samo manjše odrgnine in praske. Ko se pa telefon udari pod točno določenim kotom ter takšno silo, ki je material (iz katerega je telefon zgrajen) ne more več prenesti, se lahko notranji deli hudo poškodujejo. Takrat vam lahko pomaga samo servis iPhonov. Glede stroškov je popolna poprava in zamenjava LCD zalonov ali stekla edino, kar je dražje od vseh ostalih popravil.

Servis iPhonov

Cena za servis iPhonov je odvisna od modela telefona. Za mobilne telefone se cena giba od 60 do 120 evrov, glede na model telefona in kakovost nadomestila. Zamenjava LCD zaslona pri telefonih iPhone je zanemarljiv strošek, pri nekaterih drugih modelih telefonov pa stroški popravila zaslona lahko presežejo vrednost samega telefona.

Če primerjamo menjavo stekla oziroma LCD zaslona pri Iphonu vidimo, da je cena menjave odvisna zlasti od tržne vrednosti zaslona za zamenjavo. Strošek poprave je z primerjavo cene zaslona nepomemben strošek. Strošek ostalih popravil ali zamenjava okvarjenih ali poškodovanih delov telefona je odvisno od težavnosti zamenjave in cene nadomestnih delov na trgu. Če hočete telefon popraviti, ga morate poslati po pošti na servis iPhonov in vam ga naslednji dan vrnejo popravljenega. Po pogovoru ga lahko dostavite tudi osebno.

Ko se vam telefon poškoduje, noben točno ne ve kaj se je točno poškodovalo znotraj telefona. Lahko, da za trenutke telefon dela brez napak, vendar se mu lahko čez čas upočasni delovanje ali pa celo, da nenadoma preneha delovati. Če se telefonu kaj zgodi, bolje je, da ga pregleda profesionalec in, da vam olajša skrbi. Telefon je zelo občutljiva stvar, praska se lahko naredi brez, da bi to vedeli. Najbolje lahko zavarujete telefon z ovitkom in ga primerno pospravite, ko ga več ne potrebujete. Ko se ukvarjate z kakšnim športom, je vedno dobro pustiti telefon na varnem, preden se prične z kakršno koli aktivnostjo. Bolje je biti na varnem kot, da plačate za popravilo.