Največja izbira pisarniških stolov v Interbiro

V naši ponudbi se nahajajo najrazličnejši, ergonomsko oblikovani stoli. Direktorski pisarniški stoli so izdelani na kreativen in inovativen način. Prilagajajo se potrebam in lastnosti posameznika, zato so idealni za poklice, ki vsak dan zahtevajo večurno sedenje. Direktorski pisarniški stoli so večinoma izdelali z različnimi mehanizmi sinhron, bodyfloat ali relax. Le-ti omogočajo najbolj udobno sedenje, ob katerem vaša hrbtenica in pa celotno telo ne bodo trpeli. Imajo nastavljivo višino, naklon ter naslon v predelu vratu in rok. Podjetje Interbiro vam poleg udobnih in certificiranih stolov z garancijo, po potrebi nudi tudi servis in nadomestne dele.

pisarniški stoli

Vrtljivi pisarniški stoli se od direktorskih večinoma razlikujejo po svoji velikosti. Idealni so za uporabo v pisarnah, saj so oblikovani ergonomsko, imajo pa tudi nastavljivo višino in so vrtljivi. Ker so na kolescih, omogočajo produktivno premikanje po pisarni, brez da bi med delom izgubljali čas z vstajanjem in ponovnim sedanjem. Pisarniški stoli so pomemben element vsake korporativne ali sprejemne pisarne. Vsekakor jih boste potrebovali tudi v različnih sejnih sobah in prostorih za ustvarjanje novih poslovnih idej. Udobna namestitev je zagotovo eden izmed pogojev, ki spodbuja kreativno mišljenje. V primeru, da posameznika kaj boli, bo najverjetneje le komaj čakal na konec službe oz. sestanka.

Konferenčni stoli so pisarniški stoli, ki so med seboj še posebej raznoliki. Običajno nimajo nameščenih kolesc, zato so primerni za namestitev v sobe za sestanke, sprejemnice in v druge prostore, kjer mora naenkrat sesti večja količina ljudi. Enako kot vsi pisarniški stoli v naši ponudbi, so tudi ti oblikovani ergonomsko in udobno, obenem pa so prijetno oblazinjeni in odlični za sedenje. Izdelani so v različnih barvah in oblikah, zato izberite takšno, ki ustreza vašemu okolju in barvni paleti vaših prostorov.

Če ima vaše podjetje sprejemno sobo ali čakalnico, pa ne pozabite na različne fotelje in mize, ki jih lahko namestite tja, da bodo vaše stranke lahko udobno počakale na vrsto.