Nakup podjetja kot dobra poslovna poteza

Se vam je porodila nova poslovna ideja? Ste se odločili za samostojno pot, kjer boste sam svoj šef? Nakup podjetja je v tem primeru odličen odgovor na vaše želje, saj predstavlja hitro, ugodno ter enostavno rešitev za čimprejšnji pričetek poslovanja. Nakup ima kar nekaj prednosti pred ustanovitvijo lastnega d.o.o., seveda pod pogojem, da je podjetje, ki ga kupite, ustanovljeno le z namenom prodaje ter brez ostalih morebitnih dolgov. Vabimo vas, da nas kontaktirate na našo telefonsko številko ter si zagotovite enostavnejšo pot do uspešnega poslovanja! Več si preberite na http://www.kupipodjetje.com/

Ustanovitev lastnega d.o.o. je zapletena predvsem zato, ker predstavlja ogromno investicijo. Vplačati morate namreč vsaj 7.500 evrov osnovnega kapitala – šele nato lahko pričnete poslovati. Ker se zavedamo, da je vsak začetek težak, vam bomo lastno podjetje priskrbeli za samo 673 evrov. Tako boste preostanek denarja lahko prihranili ter ga vložili v razvoj svojih storitev ali izdelkov.

nakup podjetja

Se sprašujete, ali je to sploh mogoče? Da, nakup podjetja je popolnoma legalen način za pričetek poslovanja v lastni panogi. Poleg tega, da boste rešili težavo pridobivanja osnovnega kapitala, boste prihranili tudi lasten čas za odpiranje podjetja. Za ustanovitev d.o.o. je namreč potrebno urediti kar nekaj dokumentacije, zato se lahko postopek zavleče tudi na več mesecev. Nakup podjetja je idealna priložnost, da prihranite svoj čas ter pričnete s poslovanjem še ta trenutek – na Ajpesu se lahko srečamo že v 24 urah od oddaje vašega naročila. Garantiramo vam, da so vsa podjetja, ki jih boste kupili z našo pomočjo, ustanovljena le z namenom prodaje. Zato nimajo skritih dolgov, vi pa boste direktor ter lastnik podjetja od samega začetka.

Vse, kar boste potrebovali za nakup podjetja, so vaši osebni podatki ter podatki morebitnih solastnikov. Potrebovali boste tudi izbrano ime podjetja ter panogo poslovanja oz. SKD dejavnosti. V primeru, da niste lastnik prostorov, v katerih bo sedež vašega podjetja, boste morali priskrbeti tudi soglasje lastnika.