Glasbena šola Ljubljana

Vpisi v glasbeno šolo se bodo kmalu ponovno pričeli. Če se vam zdi, da ima vaš otrok dober posluh ali pa ima močno željo po igranju določenega inštrumenta, vam predlagamo da obiščete http://willems.si/. Če si želite vpisati svojega otroka v glasbeno šolo, ampak neveste kam se obrniti vam predlagamo, da si ogledate glasbeno šolo Ljubljana. Tu vam bodo dali prave informacije za začetek vaše ali otrokove glasbene poti. Glasbena šola Ljubljana je res super začetek njegove nadaljnje glasbene poti. Tu bodo poskrbeli da se bo vaš otrok dobro počutil in da njegova ljubezen do glasbe ne bo izginila. Šola je znana po svoji odličnosti, svojih učinkovitih metodah poučevanja in številnimi uspešnimi glasbeniki. Vsekakor pa tu ni vse odvisno od šole, potrebna je tudi velika volja in predanost glasbi.

Glasbeni center Edgar Willems oziroma glasbena šola Ljubljana je osnovana na pedagoških načelih izjemnega glasbenega pedagoga Edgarja Willemsa. Glasbena šola Ljubljana je nastanjena na obrobju ljubljanskega barja. Sem prihajajo otroci in tudi nekaj odraslih. Tu spoznavajo, kaj vse je potrebno vedeti in znati, ter kako se tega lotiti. Vsekakor je pomembno da imaš ljubezen do glasbe in da jo znaš poslušati. Glasbena šola Ljubljana pa vas bo naučila ustvarjati. 

glasbena šola Ljubljana

 

To kar se otroci učijo, ni lahko. Potrebovali bodo veliko vztrajnosti, dela, podpore družine, znanja in srčnosti učiteljev. Ko boste šolo obiskali, boste zaznali dobro vzdušje, veselje in sproščenost. Vsekakor pa je potrpežljivost in vztrajno delo pomembno tudi doma. 

Menimo da bo vaš otrok tu še posebej užival, saj se z učitelji vedno kam gre. Glasbena šola Ljubljana bo vašim otrokom nudila razne ekskurzije, kot so taborjenje, gostovanje in tudi mednarodne povezave. Šola je aktiven član mednarodne federacije Willems, zato vam nudi veliko medšolskih povezovanj in sodelovanj z tujimi pedagogi in umetniki. Udeležuje pa se tudi kongresov Willems v raznih evropskih mestih. Tu se bo lahko vaš otrok z učitelji srečeval z glasbeniki vsega sveta.